Ga naar de inhoud

Warehousing

Onze faciliteit beslaat twee verdiepingen en biedt een totale opslagruimte van ruim 1300 vierkante meter. Deze ruimte vormt het hart van onze logistieke operaties. Hier slaan we niet alleen een breed scala aan keukenonderdelen en aanrechtbladen op, maar faciliteren we ook de op- en overslag en distributie voor de retail, waardoor we een veelzijdige partner zijn voor uiteenlopende klanten en bedrijven.

Onze toewijding, precisie en efficiëntie begint met onze opslagfaciliteit. Elk keukenonderdeel wordt met de grootste zorg behandeld, zodat we altijd de juiste componenten beschikbaar hebben voor elk project. Van kastdeuren tot lades, van gootstenen tot kranen, we beheren en bewaren alles om de vlotte voortgang van projecten te waarborgen.

Maar onze diensten gaan verder dan alleen keukens. We fungeren ook als een betrouwbare schakel voor bedrijven in de retailsector. Onze opslag- en distributiecapaciteiten stellen retailers in staat om hun voorraad op een georganiseerde en efficiënte manier te beheren. Of het nu gaat om seizoensgebonden producten, kleding, of andere goederen, wij zorgen voor een naadloze afhandeling van de logistieke processen.

Ons ervaren team begrijpt het belang van tijdige levering en nauwkeurige opslag en we zijn er trots op om een waardevolle partner te zijn voor klanten in verschillende sectoren. Met onze ruime opslagfaciliteit en expertise in distributie streven we ernaar om de logistieke last van onze klanten te verlichten en hun bedrijfsgroei te ondersteunen.

jrt