Ga naar de inhoud

Keukens

In ons bedrijf opereren we als een schakel tussen meerdere klanten, allemaal actief als keukenleveranciers. Onze taak is het naadloos leveren van keukens aan uiteenlopende projecten, variërend van omvangrijke appartementencomplexen tot individuele huiseigenaren. We begrijpen dat elk project uniek is. Onze toewijding aan dit maatwerk betekent dat we flexibel zijn en altijd bereid zijn om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen.  

Onze operationele workflow begint met een essentiële fase: warehousing. In ons magazijn verzamelen we zorgvuldig alle benodigde onderdelen en componenten die nodig zijn om de keukens te assembleren. Dit proces vereist een grondige planning en organisatie om ervoor te zorgen dat elk stuk aanwezig is. Van werkbladen tot kasten, van apparatuur tot accessoires, we zorgen ervoor dat alles op zijn plaats is voordat we verdergaan.

Vervolgens komt de levering aan de eindklant. Dit is een belangrijke fase waarin we streven naar efficiëntie en precisie. Ons ervaren team zorgt ervoor dat de keukens veilig en op tijd bij de bestemming aankomen, wij begrijpen het belang van punctualiteit en zorgvuldige afhandeling.

Onze missie is om onze klanten te ontzorgen en hen in staat te stellen zich te concentreren op hun kerntaken. Door onze warehousing- en leveringsdiensten kunnen onze klanten met vertrouwen projecten aannemen, wetende dat de logistieke kant in betrouwbare handen is. We streven ernaar om de schakel te zijn die het verschil maakt in het succes van elk keukenproject dat we ondersteunen. Uw project is onze prioriteit en we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn in al uw behoeften.

JRT Logistics 0829-WA0079